«Πυρά» από την Πρωτοβουλία Αστυνομικών κατά Μπαλάσκα: «Μαϊντανός σε ανάπτυξη»

Με ανακοίνωσή της, η Πρωτοβουλία Αστυνομικών στηλιτεύει τις χυδαίες δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή της στα όσα ειπώθηκαν.

Η Πρωτοβουλία Αστυνομικών χαρακτηρίζει τον Σταύρο Μπαλάσκα ως «αγαπητό μαϊντανό των πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών», κάνοντας μία αναδρομή σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις του ιδίου οι οποίες έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

«Ο εργαζόμενος αστυνομικός δεν έχει καμία σχέση με τη δυσωδία που εκπέμπει η συμπεριφορά και τα λεγόμενα του» κυρίου» αυτού. Τέτοιες φιγούρες ξεφτιλίζουν τον αστυνομικό συνδικαλισμό, και θα πρέπει να σταματήσουν να παρασιτούν πάνω του», σημειώνει η Πρωτοβουλία Αστυνομικών για τον Σταύρο Μπαλάσκα, εις βάρος του οποίου διατάχθηκε ΕΔΕ το απόγευμα της Παρασκευής.

Η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Αστυνομικών

Ξαναχτύπησε ο γνωστός τηλε-συνδικαλιστής, ο αγαπητός μαϊντανός των πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών. Ως Πρωτοβουλία Αστυνομικών εκφράζουμε τη μέγιστη αντίθεσή μας στις σημερινές δηλώσεις του γνωστού «κυρίου», αναφορικά με το φόνο της 20χρονης Καρολάιν από το σύζυγό της. Διαχωρίζουμε εκ διαμέτρου τη θέση μας από συμπεριφορές και δημοσιεύματα που προσβάλλουν άδικα τον αστυνομικό, ο οποίος καθημερινά πασχίζει για να φέρει εις πέρας το καθήκον του.

Ο εν λόγω «εκπρόσωπος», διακατεχόμενος από το δαιμόνιο της αυτοπροβολής, έχει απασχολήσει πολλάκις με τις δηλώσεις του. Όντας κατ’ επανάληψη τηλεοπτικός αφηγητής σε σενάρια που υπάρχουν «κακοί» φοιτητές, ανεξέλεγκτη νεανική τρέλα σε κορωνοπάρτι, δυναμικές γυναίκες με πατριαρχικά ωστόσο ιδεώδη, μυστήριο, δίκες, δολοπλοκίες και προσφάτως δολοφονίες, εύκολα μπορεί κανείς να πιστέψει ότι δεν απέχει και πολύ από πρωταγωνιστής στη δική του σαπουνόπερα. Όμως, η δραστηριότητά του δεν πρέπει να αξιολογηθεί ως μεμονωμένη και ατομική υπόθεση. Όντας συνδικαλιστής σε παράταξη φιλικά προσκείμενη στο κυβερνών κόμμα, εμπρός σε κάθε σοβαρό ατόπημα που υποπέφτει, απολαμβάνει προφανώς τη στήριξη της Κυβέρνησης και των φορέων που στηρίζονται με αυτή. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα διατηρεί τη θέση του μέλους στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας χωρίς καμία κύρωση. Μήπως, όμως, εν τέλει οι τοποθετήσεις του δεν είναι καθόλου ατοπήματα, αλλά εντελώς σχεδιασμένες ανακοινώσεις που πατάνε σε συγκεκριμένη γραμμή;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση της Ομοσπονδίας. Άραγε τώρα θα προχωρήσει σε κυρώσεις εξαιτίας των σημερινών προκλητικών δηλώσεών του, ή το προεδρείο θα συνεχίσει να του «βάζει πλάτη»;

Ο εργαζόμενος αστυνομικός δεν έχει καμία σχέση με τη δυσωδία που εκπέμπει η συμπεριφορά και τα λεγόμενα του» κυρίου» αυτού. Τέτοιες φιγούρες ξεφτιλίζουν τον αστυνομικό συνδικαλισμό, και θα πρέπει να σταματήσουν να παρασιτούν πάνω του.

,,Δείτε Περισσότερα, Πηγή: Documento