«Πυρά» Καπραβέλου: Θα δούμε διασωληνωμένους στο πάρκινγκ για να θορυβηθεί η κυβέρνηση; (Video)

«Πού θα φτάσουμε; Να δούμε ασθενείς διασωληνωμένους στο πάρκινγκ του νοσοκομείου για να θορυβηθεί η κυβέρνηση; Προς θεού».

Πυρά εξαπέλυσε σήμερα για την διαχειριστική ανεπάρκεια της κυβέρνησης στην πανδημία ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» που έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος με τον εφιάλτη του κορονοϊού.

«Πού θα φτάσουμε; Να δούμε ασθενείς διασωληνωμένους στο πάρκινγκ του νοσοκομείου για να θορυβηθεί η κυβέρνηση;» υπογράμμισε κρούοντας για ακόμη μία φορά τον κώδωνα του κινδύνου για τη λήψη νέων μέτρων και την αυστηροποίηση των υγειονομικών περιορισμών.

Μιλώντας στο OPEN, σημείωσε: «Η πανδημία έχει γονατίσει τη Θεσσαλονίκη» και συνέχισε τονίζοντας: «Ακολουθούμε λάθος στρατηγική. Αντί να εμβολιαστούμε και να ελέγξουμε την πανδημία, επιλέξαμε τον εθελοντισμό».

«Αυτή τη στιγμή θέλει αυστηροποίηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των περιορισμών. Δυστυχώς είναι το χαρακτηριστικό της στρατηγικής που επιλέξαμε. Αυτό είναι το τίμημα. Όσο δεν παίρνουμε μέτρα τόσο θα θρηνούμε περισσότερες ζωές. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει τοπικά Lockdown, μερικά lockdown περιορισμούς στην κυκλοφορία των ανεμβολίαστων. Πιο αποφασιστικά. Δυστυχώς δεν επιλέξαμε την υποχρεωτικότητα (σ.σ. στον εμβολιασμό)», τόνισε.

Πρόσθεσε δε πως: «Η άλλη στρατηγική της εθελοντικής συμμόρφωσης έχει ως χαρακτηριστικό την έξαρση. Προς Θεού θα θρηνήσουμε πολλά θύματα έως τα Χριστούγεννα. Δε βλέπω να περνάμε καλά Χριστούγεννα».

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης
«Δεν μπορεί η κυβέρνηση να πατάει σε δύο άλογα. Δεν μπορεί να επιλέγει μία στρατηγική που λέει “θα επιτρέψω την έξαρση της πανδημίας” και από την άλλη να μην παίρνει δρακόντεια να περιορίσει την έξαρση. Θα χρεωθεί πολλούς θανάτους. Πού θα φτάσουμε; Να δούμε ασθενείς διασωληνωμένους στο πάρκινγκ του νοσοκομείου για να θορυβηθεί η κυβέρνηση; Προς θεού. Βλέπετε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, μόλις βλέπουν να μην αντέχει το σύστημα υγείας αυστηροποιούν τα πρωτόκολλα ακόμα και στα σχολεία. Να ανατραπεί το πρωτόκολλο 50+1», υπογράμμισε.

Πηγή: www.rosa.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend