Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφουν απόψε χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Στις οθόνες μας επιστρέφουν το βράδυ της Δευτέρας (10/01) οι “Ράδιο Αρβύλα” μετά το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Δεν θα υπάρξει τελικά αντικαταστάτης. Δείτε τα trailers.

Ήδη από την πρώτη μέρα του σκανδάλου, οι συντελεστές της εκπομπής ανακοίνωσαν ότι ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός παύει να είναι συνεργάτης των “Ράδιο Αρβύλα”, με την σύμφωνη γνώμη του ΑΝΤ1.

Έτσι το βράδυ της Δευτέρας (10/01) στις θέσεις τους θα επιστρέψουν ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης για ένα νέο ξεκίνημα, με την τέταρτη θέση της παρέας να παραμένει κενή.

Σημειώνεται πως το διάστημα που μεσολάβησα υπήρξαν κάποιες σκέψεις για αντικατάσταση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να μείνουν οι τρεις τους.

Το “Ράδιο Αρβύλα” θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00 στον ΑΝΤ1, ενώ παράλληλα επιστρέφει και η εκπομπή VINYLIO που θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 20:00 στην ίδια συχνότητα.

Ράδιο Αρβύλα: Δείτε τα trailers που κυκλοφόρησαν

ΠΗΓΗ :  https://www.news247.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend