Ράλι Ακρόπολις / Έδιωξαν τον Πατούλη από την έναρξη – «Χώθηκε» στην πρώτη σειρά/ Περίεργες και οι κινήσεις του Μητσοτάκη

Ο Γιώργος Πατούλης διψάει για τη δημοσιότητα και δε χάνει την ευκαιρία να το δείχνει όποτε μπορεί. Τελευταίο περιστατικό στο Ράλι Ακρόπολις όταν ο περιφερειάρχης Αττικής προσπάθησε να «χωθεί» στην πρώτη σειρά.
Στην πρώτη σειρά ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Ξαφνικά εμφανίστηκε από το πουθενά και ο Γιώργος Πατούλης ο οποίος βρέθηκε δίπλα στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Η χαρά του περιφερειάρχη Αττικής κράτησε λίγα μόνο δευτερόλεπτα καθώς υπεύθυνος της διοργάνωσης τον απομάκρυνε (στο 0:50 του βίντεο)  μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Λευτέρη Αυγενάκη.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend