Ράλι Ακρόπολις – Η ειδική διαδρομή στο Σύνταγμα και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Το απόγευμα της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου 2021 η πλατεία Συντάγματος θα αποκτήσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που έχουμε συνηθίσει.

Την πρώτη αυτή ημέρα του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις η δράση θα ξεκινήσει με το COSMOTE 5G Athens Stage, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 6 το απόγευμα και περιλαμβάνει ενάμιση γύρο περιμετρικά της πλατείας, με τριπλή περιστροφή-ντριφτ σε ένα ειδικό εμπόδιο που θα τοποθετηθεί στο κάτω μέρος της, απέναντι από την αρχή της οδού Ερμού.

Παράλληλα, στην χώρο της πλατείας θα βρίσκονται παρκ φερμέ με τα αυτοκίνητα, αλλά και περίπτερα των χορηγών, τα οποία θα υποδέχονται τον κόσμο από το πρωί της Τετάρτης 8 Σεπτεμβρίου τρέχοντας και διάφορες εκδηλώσεις, όπως έκθεση κλασικών και αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Για την εξυπηρέτηση της σούπερ ειδικής στο Σύνταγμα, περιοχή της πλατείας θα αποκλειστεί για τα οχήματα από το μεσημέρι της Πέμπτης 9/9 στις 13.30 και θα ξανανοίξει μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης στις 20.30 της ίδιας μέρας. Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Ράλι Ακρόπολις ωστόσο θα παραμείνουν στο παρκ φερμέ μέσα στην πλατεία ως το πρωί της Παρασκευής, 10/9.

Στην ευρύτερη περιοχή η κυκλοφορία δεν θα διακοπεί εντελώς, ωστόσο θα ισχύουν κάποιες παρεμβάσεις και περιορισμοί.

(ΠΗΓΗ : https://www.bikeit.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend