Ρεκόρ θανάτων από Covid19 σε Ουκρανία και Ρωσία

Η Ουκρανία κατέγραψε αριθμούς ρεκόρ νέων περιστατικών του κορωνοϊού μέσα σε 24 ώρες, καθώς και θανάτων από την Covid-19 για δεύτερη διαδοχική ημέρα, ανακοίνωσε σήμερα το ουκρανικό υπουργείο Υγείας.

Τα δεδομένα του υπουργείου δείχνουν πως μέσα σε 24 ώρες καταγράφηκαν 23.785 νέα κρούσματα, σε σύγκριση με τα 22.415 που είχαν καταγραφεί την προηγουμένη.

Καταγράφηκαν επίσης 614 νέοι θάνατοι από Covid-19, ξεπερνώντας το ρεκόρ των 546 που είχε καταγραφεί χθες, 21 Οκτωβρίου.
(ΠΗΓΗ : https://www.zougla.gr )

 

Λίγες μέρες πριν στη Ρωσία: Ρεκόρ κατέγραψαν οι θάνατοι από την Covid-19

Ξεπέρασαν τους 1.000 μέσα σε μία ημέρα

Η Ρωσία ανακοίνωσε αριθμό ρεκόρ 1.002 θανάτων από τον κορωνοϊό μέσα σε μία ημέρα (16 Οκτ. 2021) και είναι η πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας που ο αριθμός τους ξεπέρασε τους 1.000. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών από την Covid-19 έφθασε τους 222.315.

Τα νέα κρούσματα της Covid-19, που επιβεβαιώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, κατέγραψαν επίσης ρεκόρ φθάνοντας τα 33.208, ανακοινώθηκε από την αρμόδια ρωσική υπηρεσία. Ο συνολικός επίσημος αριθμός των κρουσμάτων στη Ρωσία είναι 7.958.384.

(ΠΗΓΗ : https://www.kathimerini.gr)

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend