Σταμάτης Κραουνάκης / Το Facebook έριξε το προφίλ του

«Μαύρο» στον Σταμάτη Κραουνάκη έριξε το Facebook καθώς πριν λίγη ώρα «εξαφάνισε» το προσωπικό προφίλ του γνωστού μουσικοσυνθέτη.

Την είδηση γνωστοποίησε η Έλενα Ακρίτα, η οποία έχει γνωρίσει από πρώτο χέρι ανάλογη επιχείρηση φίμωσης από το Facebook. Υπενθυμίζεται ότι ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε βρεθεί από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Έλενας Ακρίτα.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης πριν λίγες μέρες είχε αναρτήσει ένα ποίημα το οποίο το «αφιέρωνε» στον Κώστα Μπακογιάννη, μετά και την προκλητική φιέστα των 211.000 ευρώ παρουσία Σάκη Ρουβά. Εικάζεται ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο είδε το προφίλ του να μπλοκάρεται από το Facebook.

Ανάρτηση του Κραουνάκη στο facebook
ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend