Στημένη προπαγάνδα για «Πακιστανούς εμπρηστές» από πρώην συνοδοιπόρους των ΧΑυγιτών

Σύμφωνα με τον. Θ. Καμπαγιάννη είναι ο γνωστός Πιπίκιος, που είχε «μεγαλουργήσει» την εποχή της «Επιτροπής Κατοίκων» του Αγίου Παντελεήμονα με τους χρυσαυγίτες

Όπως καταγγέλλει μεταξύ πολλών άλλων ο δικηγόρος και εκπρόσωπος των Αιγύπτιων αλιεργατών στην δίκη της Χρυσής Αυγής, Θανάσης Καμπαγιάννης τις τελευταίες ώρες το μιντιακό σύστημα προβάλλει τις καταγγελίες ενός κατοίκου που μιλά για «Πακιστανούς εμπρηστές» στα Βίλια

Σύμφωνα με τον. Θ. Καμπαγιάννη είναι ο γνωστός Πιπίκιος, που είχε «μεγαλουργήσει» την εποχή της «Επιτροπής Κατοίκων» του Αγίου Παντελεήμονα με τους λοιπούς χρυσαυγίτες, Σκορδέλη κλπ. Το Open τον έβγαλε ζωντανά και τα ΜΜΕ που διαδίδουν τα ψέματα του πέφτουν θύματα της ηθελημένης παραπληροφόρησης και ταυτόχρονα παραπληροφορούν.

Μάλιστα, κυκλοφορούν και οι φωτογραφίες από παλαιότερες παρεμβάσεις του. Ενδιαφέρον δε προκαλεί το βήμα που βρίσκει διαρκώς από τα μεγάλα κανάλια της χώρας.

( Πηγή: www.rosa.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend