Στ. Μπαλάσκας: Σε διαθεσιμότητα μετά την αθλιότητα για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά

Ο γαλάζιος συνδικαλιστής είχε προτείνει τρόπους ώστε μελλοντικοί γυναικοκτόνοι να πετύχουν χαμηλότερη ποινή

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας, μετά τις χυδαίες δηλώσεις που είχε κάνει για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά. Ωστόσο η απόφαση της αστυνομίας δεν έχει ακόμα δημοσιοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο γαλάζιος συνδικαλιστής αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά, είχε προτείνει τρόπους ώστε μελλοντικοί γυναικοκτόνοι να πετύχουν χαμηλότερη ποινή. «Δείχνει ότι είναι βλάκας. Αν υποστήριζε εκείνη τη στιγμή που σκότωσε την γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στο θυμό του, ότι τά ‘χασε και “τρελάθηκε” … αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή … θα πήγαινε “εν βρασμώ ψυχής” σε οικογενειακό καυγά, “χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή”, “δε λειτουργούσα εγώ”, με πρότερο έντιμο βίο, άλλα 4.000 πράγματα. Θα πήγαινε πέντε; έξι χρόνια φυλακή;» είχε αναφέρει ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Οι δηλώσεις του μετά το σάλο, προκάλεσαν την παρέμβαση εισαγγελέα ενώ η ΕΛΑΣ διέταξε διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, εξετάζοντας κατά πόσο θα τον θέσει σε διαθεσιμότητα.

(ΠΗΓΗ : https://left.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend