Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ σήμερα

Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, με τη Γενική Ομοσπονδία Προσωπικού της ΔΕΗ στις 12.30 σήμερα το μεσημέρι, με φόντο την αιφνιδιαστική ιδιωτικοποίηση της εταιρείας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με τη Γενική Ομοσπονδία Προσωπικού της ΔΕΗ. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 στα γραφεία του κόμματος.

Η συνάντηση θα γίνει με φόντο το ξεπούλημα της ΔΕΗ που επιχειρεί η κυβέρνηση της ΝΔ με τη μεθοδευμένη παραχώρηση της πλειοψηφίας του Δημοσίου: Στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 750 εκατ. ευρώ, που ανακοίνωσε χθες η ΔΕΗ, το Υπερταμείο (κατέχει το 34% των μετοχών) και το ΤΑΙΠΕΔ (17%) δε θα βάλουν τα κεφάλαια που τους αναλογούν και έτσι το Δημόσιο θα χάσει την πλειοψηφία στην επιχείρηση. Ο  ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει τονίσει ήδη ότι αποτελεί έγκλημα κατά του ελληνικού λαού η αιφνιδιαστική απόφαση για ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, ενώ την αντίθεσή της εξέφρασε αμέσως και η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ.

(ΠΗΓΗ : https://left.gr)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend