Συνεχίζει να «σαρώνει» η συνέντευξη του Κώστα Βαξεβάνη – Στη δεύτερη θέση των trends στο YouTube

Συγκεκριμένα, το βίντεο έχει μέχρι αυτή την στιγμή πάνω από 140.000 προβολές και εκατοντάδες σχόλια και είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές στο YouTube. Ήδη από χθες το βίντεο έχει μπει στην πρώτη δεκάδα των trends.

Όπως φαίνεται ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν να δουν την συνέντευξη του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας Documento, ο οποίος για άλλη μια φορά δε μάσησε τα λόγια του και μίλησε για όλους και για όλα χωρίς περιστροφές, αποσπώντας πλήθος θετικών σχολίων στα social media.

 

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη

(ΠΗΓΗ : https://www.documentonews.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend