Σύνταγμα: Επεισόδια σε νέα συγκέντρωση αντιεμβολιαστών

Αρκετός ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Αθήνας στη νέα διαδήλωση αντιεμβολιαστών. Επεισόδια στο Σύνταγμα, δακρυγόνα από την ΕΛΑΣ.

Με αφετηρία την πλατεία Ομόνοιας και κρατώντας πολλές ελληνικές σημαίες οι διαδηλωτές αξίωναν “ελευθερία” ενώ παράλληλα φώναζαν συνθήματα εναντίον του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος εν γένει.

Οπως μαρτυρά και ο φωτογραφικός φακός, ελάχιστοι από τους συμμετέχοντες φορούσαν μάσκες. Ο κόσμος ήταν αρκετός, για τα δεδομένα της εποχής.

Από τη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών
Από τη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών  EUROKINISSI
Η ΕΛΑΣ χρησιμοποίησε και την αύρα ενώ λόγω της ρίψης δακρυγόνων η ατμόσφαιρα γύρω από το Σύνταγμα έγινε αποπνικτική.

Η αστυνομία προχώρησε επίσης και σε προσαγωγές διαδηλωτών που φέρεται να έχουν πάρει μέρος στα επεισόδια.

Επεισόδια στο Σύνταγμα
Επεισόδια στο Σύνταγμα  EUROKINISSI
Άνδρας των ΜΑΤ στο Σύνταγμα
Άνδρας των ΜΑΤ στο Σύνταγμα  EUROKINISSI
Διαδηλωτές και αστυνομικοί

(ΠΗΓΗ: https://www.news247.gr)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend