Τα ίδια όπως πέρυσι…Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός στη λιτανεία των λειψάνων του Αγ. Δημητρίου- Κατεβάζουν τις μάσκες για να προσκυνήσουν (Video- Photo)

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το grtimes.gr οι περισσότεροι που προσκυνούν την εικόνα έξω από το ναό έχουν επιλέξει να μη φοράνε μάσκες ενώ κατά τη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Πορταΐτισσας ενώ υπάρχει συνωστισμός ελάχιστοι είναι εκείνοι που τηρούν τα μέτρα προστασίας.

   

Επίσης, αρκετοί είναι και οι ιερείς που συμμετέχουν στο τελετουργικό, χωρίς τη χρήση μάσκας.

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend