Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο δίνουν το 50% των εσόδων από το e-shop τους στους πυρόπληκτους

Γιώργος Κούβαρης

Σε μια ακόμα μεγάλη κίνηση προχώρησαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, καθώς θα δώσουν το 50% των εσόδων από το e-shop τους, σε όλους όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές!

Ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο δεν έμειναν μόνο στην παροχή «στέγης» και δωματίων στους πυρόπληκτους τις ημέρες των πυρκαγιών. Προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα!

Σε μια σπουδαία κίνηση, οι Antetokounbros αποφάσισαν να δωρίσουν το 50% των εσόδων τους από το e-shop κατάστημα «Antetokounbros Shop -We are all Bros» σε όλους όσους επλήγησαν από τις φωτιές σε ΑττικήΕύβοια και Πελοπόννησο.

Μέσα από τα Stories sto InstaGram ενημέρωσαν γι’ αυτήν την κίνηση γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το 50% των εσόδων από το e-shop θα γίνουν δωρεά σε εκείνους που επλήγησαν από τις φωτιές στην Ελλάδα».

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend