Τα δώρα Κεραμέως σε κολλεγιάρχες ενόχλησαν μέχρι και βουλευτή της ΝΔ!

Για δεύτερη φορά ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Καρασμάνης ζητάει εξηγήσεις όσον αφορά το ζήτημα εξίσωσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων αποφοίτων κολεγίων και ΑΕΙ

Η Κεραμέως κατάφερε να… ενοχλήσει μέχρι και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με τις πολιτικές της δράσεις. Η απόφασή της να εξισώσει τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων κολεγίων και ΑΕΙ προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις της κοινωνίας, της αντιπολίτευσης, της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά ίσως δεν περίμενε αντιδράσεις από βουλευτές της ΝΔ.

Πιο συγκεκριμένα, για δεύτερη φορά ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καρασμάνης ζητάει εξηγήσεις όσον αφορά το ζήτημα εξίσωσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων αποφοίτων κολεγίων και ΑΕΙ. Ο βουλευτής της ΝΔ, λοιπόν επανακατέθεσε αναφορά με το υπόμνημα του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών «σχετικά με την απόσυρση ρυθμίσεων του ν. 4763/2020 που προβλέπει την αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων στους κατόχους τίτλων σπουδών από τα κέντρα μεταλυκειακής εκπαίδευσης».

Ο βουλευτής επισημαίνει πως έμεινε αναπάντητη η προηγούμενη αναφορά που είχε καταθέσει τον Ιανουάριο του 2021 για το ίδιο ζήτημα. «Παρακαλώ την αρμόδια υπουργό να απαντήσει σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής» σημειώνει με νόημα.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του, η οποία στάλθηκε και στον πρωθυπουργό ότι «η αιφνιδιαστική τροπολογία» της κ. Κεραμέως «υποβιβάζει την Ανώτατη Εκπαίδευση», καθώς τα πτυχία κολεγίων και ΑΕΙ «δεν είναι ισότιμα».

Η αναφορά που κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ:

Πηγή: www.rosa.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend