Την Κεραμέως ποιος θα την αξιολογήσει;- Εικόνες ντροπής από Σχολεία & Πανεπιστήμια που πλημμύρισαν

Με την πρώτη βροχή, «έμπασε» νερά το επιτελικό κράτος, αφού παρόλο που η κακοκαιρία είχε προβλεφθεί, η κυβέρνηση δεν έλαβε μέτρα…    

Ντροπιαστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια της χώρας σήμερα. Μετά το συγκλονιστικό βίντεο από μαθητές σε σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας να φτιάχνουν γέφυρα με θρανία για να απεγκλωβιστούν από το πλημμυρισμένο τους σχολείο, το φως της δημοσιότητας βλέπουν άλλα, εξίσου ντροπιαστικά βίντεο.

Όπως φαίνεται στα παρακάτω βίντεο, με την πρώτη βροχή τα νερά μπήκαν στα κτίρια, ενώ η κορύφωση των φαινομένων αναμένεται το απόγευμα και τη νύχτα!

Ενδεικτικό της κυβερνητικής αδιαφορίας για τα Πανεπιστήμια και τα σχολεία της χώρας, είναι το συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει πως το εσωτερικό της Σχολής Καλών Τεχνών μετατράπηκε μέσα σε λίγη ώρα σε λίμνη.

Ανάλογες εικόνες από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Γεωπονικό, την Κρήτη, αλλά και το Πάντειο.

Συγκεκριμένα, πλημμύρες σημειώνονται αυτήν την ώρα σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας, με τη Σχολή Καλών Τεχνών να δείχνει πλημμυρισμένη ενώ στάζουν νερά από το ταβάνι της Φιλοσοφικής Σχολής.

Πλημμυρισμένη δείχνει και η Γεωπονική Σχολή, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο:

Όπως σημειώνει ο «Φοιτητικός Κόσμος», στο Πάντειο πανεπιστήμιο ο πεζόδρομος της Αλ. Πάντου πλημμύρισε όπως και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Πλημμύρισε κι άλλο σχολείο – Στη Νέα Ιωνία 
Σην Νέα Ιωνία πλημμύρισε ακόμη ένα σχολείο και συγκεκριμένα πρόκειται για το 16ο δημοτικό σχολείο. Σύμφωνα με το 902.gr η διευθύντρια του σχολείου είχε ειδοποιήσει από το πρωί το δήμο για κλειστά φρεάτια.

Πηγή: www.rosa.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend