Τη διαγραφή του Μπογδάνου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για τη δημοσίευση ονομάτων νηπίων

Πολιτική υπόσταση αποκτά η δημοσίευση της λίστας ονομάτων νηπίων από την ιστοσελίδα meaculpa και της αναπαραγωγής της από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη διαγραφή του βουλευτή.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δημοσίευση της λίστας των ονομάτων μαθητών του νηπιαγωγείου από την ιστοσελίδα meaculpa, το οποίο ανήκει στη σύζυγο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και την αναπαραγωγή του άρθρου από τον βουλευτή της ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, χαρακτηρίζοντας την ιστοσελίδα ως «ακροδεξιά».

«Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας.

Πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους.

 

Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος.

Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πως βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει».

(ΠΗΓΗ : https://www.ieidiseis.gr )