Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για το lockdown στη Μύκονο – Χαμός από ακυρώσεις

Τον γύρο του κόσμου κάνει από χθες η είδηση για το lockdown στη Μύκονο.

Μεγάλα διεθνή μέσα με ρεπορτάζ τους ενημερώνουν ότι από χθες και για τουλάχιστον για μια εβδομάδα θα υπάρχει απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας και της μουσικής.

Μεταξύ αυτών, έγραψαν:

BBC: Απαγόρευση της ζωντανής μουσικής στη Μύκονο λόγω της αύξησης των κρουσμάτων

SUDOUEST: Απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας στη Μύκονο, στο ελληνικό νησί της διασκέδασης

DER TAGESSPIEGEL: Έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στη Μύκονο – Απαγορεύτηκαν οι βραδινές έξοδοι

REUTERS: Η μουσική απαγορεύτηκε στη Μύκονο με τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού

,,Δείτε Περισσότερα, Πηγή: Tvxs.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend