Το έγκλημα της ΔΕΗ

Τα χρυσοπληρωμένα γκόλντεν μπόις που ο Χατζηδάκης έχει τοποθετήσει στο Δ.Σ. της ΔΕΗ επικύρωσαν χθες τη μεγάλη αρπαγή του αιώνα: ψήφισαν την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας χωρίς συμμετοχή του Δημοσίου.

Πρόκειται για μια μεθόδευση που βρομάει από χιλιόμετρα απιστία σε βάρος του Δημοσίου τόσο για τα μέλη του Δ.Σ., τα οποία υποτίθεται ότι είναι εκεί για να διασφαλίζουν το δημόσιο συμφέρον, όσο και για την κυβέρνηση και τον Χατζηδάκη.

Και η αντιπολίτευση πρέπει να δεσμευτεί για την πλήρη διερεύνηση του θέματος όχι μόνο ως προς το νόμιμο των ενεργειών αυτών, αλλά και για τα υπόγεια ανταλλάγματα που ενδεχομένως έχουν παραχωρηθεί.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι η αρπαχτή αυτή γίνεται σε μια περίοδο που οι τιμές του ρεύματος έχουν εκτιναχθεί στα ύψη και η αισχροκέρδεια των παρόχων επίσης. Οι λογαριασμοί με τις αυξήσεις έχουν αρχίσει ήδη να φτάνουν στα νοικοκυριά, τα οποία διαπιστώνουν ότι χρειάζονται τα δύο τρίτα μιας σύνταξης για να τους εξοφλήσουν και ότι τα 18 ευρώ ελάφρυνση που τους παρέχει η κυβέρνηση είναι κοροϊδία σκέτη.

(ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend