Τρία δυνατά ραντεβού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

 Χρύσα Πασιαλούδη

«Το κάλεσμα του Προμηθέα–1821»

Ο Χριστόφορος Χριστοφής υπογράφει το μουσικό ιστορικό δράμα-παραγγελία του Μεγάρου, σε μουσική του Νίκου Ξανθούλη, που βλέπει την εθνική παλιγγενεσία μέσα από τα μάτια των Ελλήνων της Διασποράς. Παίζουν οι Δ. Πιατάς, Γ. Χριστοδούλου, Σπ. Σταμούλης, Αλ. Φάις, Στ. Κόικας, Μ. Μουμούρης. (7-9/10, Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη»)

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Το ριζοσπαστικό κείμενο «Σχολείον» του Ρήγα Βελεστινλή που επιδιώκει την απελευθέρωση του συναισθήματος από την κοινωνική καταπίεση μεταγράφει ο Γιώργος Βέλτσος σε ένα θεατρικό διάλογο με τους Μυρτώ Ρήγου και Κώστα Βασαρδάνη και μουσική του Γιώργου Χατζημιχελάκη. (12/10, Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος»)

«Έξι φορές»

Από 9 έως 31/10 στο Υποσκήνιο Β ́ της Αίθουσας «Αλεξάνδρα Τριάντη» επιστρέφει η Όλια Λαζαρίδου με κείμενα του Αύγουστου Στρίντμπεργκ σε μια παράσταση με μεγάλη συναισθηματική αξία για την ηθοποιό, καθώς συμμετείχε στην ομώνυμη σκηνική εκδοχή του 1978 ως πρωτοεμφανιζόμενη τότε σε έναν βουβό ρόλο στο πλευρό της Έλλης Λαμπέτη.

(ΠΗΓΗ : https://www.athinorama.gr)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend