Τροχαίο Βουλή: Απομακρύνουν τα λουλούδια και τα κεριά που αφήνει η μητέρα του Ιάσονα

Μία νέα καταγγελία έρχεται να συμπληρώσει το κλίμα της μεθοδευμένης συσκότισης που επικρατεί για το τροχαίο στη Βουλή.

Μία σοβαρότατη καταγγελία που αποκαλύπτει μνημειώδη αναλγησία, βλέπει το φως της δημοσιότητας από τα social media και αφορά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τον Μάρτιο έξω από τη Βουλή, με την εμπλοκή του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της βουλεύτριας της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη και θύμα τον 23χρονο μοτοσικλετιστή, Ιάσονα.

Έπειτα από την απόπειρα συγκάλυψης του τροχαίου, το οποίο μόνο αφότου βοούσαν επί μέρες τα social media επιβεβαίωσε η Ντόρα Μπακογιάννη κι έτσι αναγκάστηκαν και τα συστημικά ΜΜΕ να καλύψουν, μία νέα καταγγελία έρχεται να συμπληρώσει το κλίμα της μεθοδευμένης συσκότισης που επικρατεί για το θέμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι υπάλληλοι της Βουλής απομακρύνουν τα λουλούδια, τα κεριά και τις φωτογραφίες του Ιάσονα που αφήνει κάθε μέρα η μητέρα του στον τόπο του θανάτου του, εις μνήμη του παιδιού της.

«Τα συγχαρητήριά μας στους υπαλλήλους της βουλής που τηρώντας την καθαριότητα του χώρου της μεριμνούν να απομακρύνουν τα λουλούδια, τα κεριά, και τις φωτογραφίες του Ιάσονα που κάθε μέρα η μητέρα του αφήνει στον τόπο του θανάτου του. Εμείς αύριο θα “ξαναβρωμίσουμε” στην μνήμη του με λουλούδια τον χώρο τους. Άσε κι εσύ το λουλούδι σου! 17/6/21.» αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγελία.

Η καταγγελία κλείνει με κάλεσμα συγκέντρωσης σήμερα στο σημείο του δυστυχήματος ώστε να αφήσουν όλοι από ένα λουλούδι στη μνήμη του παιδιού.

Οι τραμπουκισμοί και οι προσπάθειες συσκότισης
Υπενθυμίζεται ότι μετά το τροχαίο που σημειώθηκε ανάμεσα στον οδηγό του αυτοκίνητου ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη και του 23χρονο Ιάσονα, αίσθηση είχε προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα ο υπεύθυνος της τροχαίας που απευθύνθηκε με αυθάδη τρόπο σε διανομέα που περνούσε απ’ το σημείο και έσπευσε να δηλώσει πως ο μοτοσικλετιστής πέρασε με πράσινο!

Μάλιστα το σοκαριστικό βίντεο που κυκλοφορεί, δείχνει τον άνδρα της τροχαίας να φωνάζει στον αυτόπτη μάρτυρα «Σήκω φύγε από εδώ, εξαφανίσου!».

Σύμφωνα με το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και κατέγραψε το τροχαίο, το υπηρεσιακό μαύρο αυτοκίνητο φαίνεται  σταματά παράνομα -και χωρίς να ανάψει αριστερό φλας- επί της Β. Σοφίας για να στρίψει σε σημείο που δεν επιτρέπεται και να εισέλθει στο προαύλιο της Βουλής, ενώ δεν υπάρχει τροχονόμος να διακόψει την κυκλοφορία!

Όμως, το βίντεο, -το οποίο διέρρευσε- δεν δείχνει τι έκανε ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος μετά τη σύγκρουση, ποιοι κατέβηκαν από αυτό και ποιοι αστυνομικοί «φυγάδευσαν» τον οδηγό να εισέλθει στο χώρο του βουλής, ενώ μόλις είχε εγκαταλείψει στην άσφαλτο το θύμα του. Να σημειωθεί δε, ότι ο οδηγός ΔΕΝ έπρεπε να μετακινήσει το αυτοκίνητο από το σημείο της σύγκρουσης!

  (Πηγή: www.rosa.gr )