«Τσιφλίκι» ιδιωτών με την ανοχή του Λιμεναρχείου και της Κτηματικής Υπηρεσίας οι παραλίες της Ηλείας;

Σοβαρά είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν για την Κτηματική Υπηρεσία Ηλείας και το Λιμεναρχείο Κατακόλου, μετά την καταγγελία πολίτη από τον Πύργο της Ηλείας για αυθαίρετη και προκλητική συμπεριφορά ξενοδοχειακής μονάδας σε παραλία της Ηλείας η οποία έφραξε με παλούκια και σχοινί την ζώνη αιγιαλού και παραλίας μέχρι εκεί που σκάει το κύμα της θάλασσας για να αποτρέψει προφανώς τους λουόμενους να προσεγγίζουν τον παραλιακό χώρο μπροστά από την ξενοδοχειακή μονάδα.

Η συγκεκριμένη ενέργεια έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία περί ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών σε όλες τις παραλίες της χώρας ενώ δημιουργεί και εύλογα ερωτηματικά για την προκλητική σιωπή των αρμοδίων υπηρεσιών.

«Πήγα με την οικογένειά μου να κάνω μπάνιο στην περιοχή «Καλακέϊκα» της Ηλείας και αντιμετώπισα αυτή την απαράδεκτη και προκλητική εικόνα . Από πότε μια ξενοδοχειακή μονάδα βάζει παλούκια και σχοινιά πάνω στην άμμο για να αποκλείσει τους πολίτες να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα;» – ανέφερε στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» του Ionion Fm και στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο ο πολίτης που για ευνόητους λόγους θέλησε να τηρήσει την ανωνυμία του . ( σ.σ : τα πλήρη στοιχεία του είναι στην διάθεση παντός αρμοδίου).

Η καταγγελία του πολίτη συνοδεύεται και από μια σειρά φωτογραφιών που δείχνουν τις απαράδεκτες εικόνες δίπλα από το κύμα της θάλασσας με τον φράχτη και τους στύλους α φτάνουν μέχρι την άκρη της θάλασσας.

Πηγή: apokalypseis.com

,,Δείτε Περισσότερα, Πηγή: Documento

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend