«Τσουνάμι κρουσμάτων ενώ μας έλεγαν πως όλα είναι υπό έλεγχο»

Αιχμές κατά των «υπευθύνων και της κυβέρνησης» για τη στάση τους απέναντι στην πανδημία άφησε ο γιατρός, ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης.

Μια ημέρα που η χώρα μας κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ μολύνσεων ο κ. Παυλάκης δεν μάσησε τα λόγια του αναφέροντας πως έγιναν τα ίδια λάθη του παρελθόντος και τονίζοντας ότι έπρεπε να είχαν παρθεί μέτρα νωρίτερα και συγκεκριμένα από το φθινόπωρο.

«Πρέπει να καταλάβουμε τι έγινε σήμερα. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα τσουνάμι. Περπατάς στην ακροθαλασσιά αμέριμνος, οι υπεύθυνοι σου λένε ότι είναι όλα καλά, έρχεται το τέλος πανδημίας, λίγες μέρες ακόμα και είμαστε οχυρωμένοι, ότι όλα είναι υπό έλεγχο και σε βαράειμε 21.000 κρούσματα» ανέφερε μιλώντας στο Mega.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend