Φίλια πυρά από τον Απόστολο Δοξιάδη: Το ΠΑΣΟΚ, ο Μάνος και το Ποτάμι σε έκαναν πρωθυπουργό

«ΠΑΣΟΚ, Δράση και Ποτάμι αποτελούν τα σύμβολα του νέου προσώπου της Νέας Δημοκρατίας»

O μέχρι πρότινος θερμός υποστηρικτής της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, Απόστολος Δοξιάδης, μέσω άρθρου του αφήνει σοβαρές αιχμές και υπονοούμενα για τη διαχείριση των πυρκαγιών από το «επιτελικό» κράτος της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από την επιλογή της κυβέρνησης να φορτώσει όλα τα δεινά των πυρκαγιών στην περιβαλλοντική κρίση, και να μην αναλάβει ούτε το παραμικρό μερίδιο της ευθύνης που της αναλογεί.

 

Την ίδια στιγμή, φαίνεται να «προστατεύει» τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τονίζοντας πως με την πείρα του και το έργο του, έχει βοηθήσει σημαντικά την κυβέρνηση και δεν μπορεί να είναι «ο μοναδικός υπεύθυνος» για τα όσα έγιναν.

Σε σημείο μάλιστα του άρθρου του αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ο ευρύτερος κεντρώος χώρος έφερε, ψηφίζοντας μαζικά, τον Μητσοτάκη και στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στην εξουσία, ενώ από εκεί και πέρα τα κεντροαριστερά, τα κεντρώα και τα φιλελεύθερα στελέχη της κυβέρνησής του, προερχόμενα κυρίως από το ΠΑΣΟΚ, τη Δράση και το Ποτάμι, αποτελούν, εκτός των αναμφισβήτητων ικανοτήτων τους, τα σύμβολα ενός νέου προσώπου της Νέας Δημοκρατίας».

(ΠΗΓΗ : https://www.koutipandoras.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend