Φρίκη στην Ηλιούπολη / Πληροφορίες ότι συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί στο κύκλωμα

Άκρως σημαντικές είναι οι νέες αποκαλύψεις που έκανε η Αντωνία Λεγάκη επισημαίνοντας ότι υπάρχουν πληροφορίες για συμμετοχή και άλλων αστυνομικών στο δυσώδες κύκλωμα trafficking ενώ επεσήμανε ότι κατέθεσε αίτημα στον εισαγγελέα προκειμένου να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του αστυνομικού που έχει συλληφθεί.

Αστυνομικός – Κύκλωμα trafficking / «Θα σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι» -Η απειλή σε συνάδελφό του και η σύλληψη το 2016

Η δικηγόρος της 18χρονης μιλώντας στο Mega είπε ότι οι πληροφορίες της έχουν μεταφερθεί από κοπέλες που είχαν πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος μαστροπείας στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο αστυνομικός που συνελήφθη και κατηγορείται για 14 κακουργήματα.

Η Αντωνία Λεγάκη επεσήμανε ακόμα ότι ο αστυνομικός που έχει συλληφθεί επί της ουσίας συμπεριφερόταν χωρίς να φοβάται τίποτα και κανέναν.

Όσον αφορά στις καταγγελίες που έχουν φτάσει στο γραφείο της από τρεις κοπέλες θύματα επίσης του κυκλώματος μαστροπείας, είπε χαρακτηριστικά: «Οι καταγγελίες που έχω είναι πανομοιότυπες. Για βασανισμούς και ξύλο. Μιλάμε για αιχμαλωσία και trafficking, μιλάμε για βασανισμό, μιλάμε για ξύλο, μιλάμε για ακραία πράγματα. Μιλάμε για ανθρώπους που αιχμαλωτίζονται και αναγκάζονται να εκδίδονται. Αυτό είναι το σημείο που ενώνει τις καταγγέλλουσες».

Μάλιστα, εκτίμησε ότι τις επόμενες ημέρες, μια ακόμα κοπέλα θα προσφύγει στο γραφείο του ανακριτή και θα καταθέσει τι υπέστη από το δυσώδες κύκλωμα.

(ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend