Χλευασμός στον Μητσοτάκη για τις πυρκαγιές μέχρι και σε αυστραλιανό τηλεπαιχνίδι (Video)

Όσο και αν προσπαθεί το «επιτελικό» κράτος Μητσοτάκη, στο εξωτερικό δυστυχώς δεν φτάνουν τα πακέτα από την λίστα Πέτσα

Οι επιτυχίες του επιτελικού κράτους, έχουν ξεπεράσει τα στενά όρια της Ελλάδας, με το αυστραλιανό τηλεπαιχνίδι «Have You Been Paying Attention» να χλευάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τιςπυρκαγιές!

Συγκεκριμένα προβλήθηκε μέρος από το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τις πυρκαγιές, με τον παρουσιαστή να ρωτά τους διαγωνιζόμενους, «σε τι αναφέρεται ο Έλληνας πρωθυπουργός», για να ακολουθήσουν πλάνα που εμφανίζουν πυροσβέστη να προσπαθεί να σβήσει εστία φωτιάς με… μπουκάλι νερού.

Ο παρουσιαστής αναφέρει ειρωνικά: «Δεν είμαι σίγουρος εάν οι Έλληνες πυροσβέστες είναι πλήρως εξοπλισμένοι». Όσο και αν προσπαθεί το «επιτελικό» κράτος Μητσοτάκη, στο εξωτερικό δυστυχώς δεν φτάνουν τα πακέτα από την λίστα Πέτσα.

Πηγή: www.rosa.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend