Χωρίς μόνιμο προσωπικό οι νέες κλίνες ΜΕΘ στο «Παπανικολάου», 9 μήνες μετά τα εγκαίνια Μητσοτάκη

Πέρασαν 9 μήνες από τα εγκαίνια του Κυριάκου Μητσοτάκη των νέων κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη κι ακόμα δεν έχουν στελεχωθεί με μόνιμο προσωπικό.

Ήταν 24 Απριλίου του 2021 όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίαζε τις νέες κλίνες ΜΕΘ, στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, που ήταν δωρεά της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Σχεδόν 9 μήνες ή 265 μέρες, αν θέλετε, μετά οι κλίνες αυτές δεν έχουν στελεχωθεί με μόνιμο προσωπικό.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου, Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα». «Δεν έχει ακόμη στελεχωθεί η ΜΕΘ που εγκαινιάστηκε πριν από εννέα μήνες. Δίνουμε αγώνα για να βρεθεί προσωπικό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καπραβέλος.

Ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου παρουσίασε μια διαφορετική εικόνα απ’ αυτή που περιέγραψε το βράδυ της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε εμμέσως ότι το υπουργείο Υγείας ψάχνει γιατρούς, αλλά δεν βρίσκει.

Ο Νίκος Καπραβέλος άφησε, παράλληλα, αιχμές επισημαίνοντας «δεν χρειάζονται απλά προκηρύξεις, αλλά σοβαρές μεταρρυθμίσεις. Εδώ και χρόνια τα λέμε, χρειάζονται κίνητρα».

ΠΗΓΗ : https://www.ieidiseis.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend