Ως τι ταξίδεψε τελικά ο Γκρίνμπεργκ μαζί με το Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Βίκυ Σαμαρά

“Παλιός γνώριμος” του πρωθυπουργού και όχι έμμισθος σύμβουλος ο Αμερικανός γκουρού της επικοινωνίας που πέταξε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον Γ. Οικονόμου

Τις… εκλογικές εντυπώσεις από το γεγονός ότι μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα για τη ΔΕΘ ο Αμερικανός γκουρού της επικοινωνίας Σταν Γκρίνμπεργκ, ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την πολιτική στρατηγική των εκλογών του 2019, θέλησε να διασκεδάσει η κυβέρνηση.

Ερωτηθείς σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απάντησε ότι ο κ. Γκρίνμπεργκ είναι “παλιός γνώριμος” του πρωθυπουργού, υπενθύμισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί τη ΔΕΘ και σημείωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης “συνομιλεί κατά διαστήματα μαζί του”.

Στο ερώτημα με ποια ιδιότητα ταξίδεψε ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, διευκρίνισε δε ότι ο κ. Γκρίνμπεργκ “δεν πληρώνεται από πουθενά, είναι συνομιλητής και γνωστός του πρωθυπουργού από παλιά”.

(ΠΗΓΗ :  https://www.news247.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend