Όταν η σύζυγος του πρωθυπουργού προσπάθησε να καπηλευθεί τις γυναίκες θύματα κακοποίησης – Χαμός στο Twitter

Τη στήριξη σε γυναίκες θύματα τόσο σωματικής όσο και ψυχολογικής κακοποίησης προσπάθησε -ανεπιτυχώς- να καπηλευθεί η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Δίχως να μπορεί να κρύψει την ενόχλησή της για τις αποκαλύψεις του Documento και όσα έρχονται στη δημοσιότητα για το πρόσωπό της, όπως για την απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων επί τέσσερα χρόνια  στο πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσπάθησε να εντάξει τον εαυτό της στα θύματα… εμμονικών που «χτυπούν» γυναίκες, αντί να δώσει μια απάντηση επί της ουσίας.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Γυναίκες στο στόχαστρο! εμμονικές επιθέσεις σε βάρος τους αδιακρίτως ιδιότητας, είναι πράξεις μίσους, ανανδρίας &δειλίας. Ψέμα & λάσπη δεν μπορούν να στερήσουν από καμία μας την ελευθερία & την εξέλιξη! Αρκετά, λοιπόν, με όσους υπάρχουν και μιλούν μόνο για να φθονούν! #καμιαανοχη »

Ωστόσο, το γεγονός πως δεν απαντά επί της ουσίας δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter που έσπευσαν να γράψουν μηνύματα όπως τα εξής:

«Χρησιμοποιείς πληθυντικό και προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από το ότι είσαι γυναίκα. Δεν είναι οι γυναίκες στο στόχαστρο. Εσύ είσαι».

Δείτε κάποια ακόμα:

 

,,Δείτε Περισσότερα, Πηγή: Documento

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend