Όταν ο Άδωνης ειρωνευόταν και δήθεν δεν ήξερε το όνομα του “Α κε νο τούμπο”

O Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε ξεκινώντας από το μηδέν ως παιδί μεταναστών και ζώντας σε ένα μικρό διαμέρισμα στα Σεπόλια να αγγίξει την κορυφή του κόσμου μόλις στα 26 του χρόνια. Με πολύ κόπο, δουλειά και στερήσεις έφτασε σήμερα να αποθεώνεται από όλον τον πλανήτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ.

Κι αν υπήρχαν κάποιοι που πίστεψαν εξαρχής στον ταλέντο του και τις δυνατότητές του, υπήρχαν και κάποιοι άλλοι που ούτε το… όνομά του δεν ενδιαφερόντουσαν να μάθουν σωστά και που σήμερα θα ήθελαν να ανοίξει η γη να τους καταπιεί για τις ειρωνικές δηλώσεις που κάνανε για το πρόσωπό του.

Ο Έλληνας Άδωνης Γεωργιάδης πριν από μερικά χρόνια προσπαθούσε με μανία να μας πείσει πως ο… «Ακενοτούμπο» – όπως τον αποκαλούσε – είναι Αφρικανός και όχι Έλληνας λέγοντας και ξαναλέγοντας με στόμφο ότι παρά το γεγονός πως τον αποκαλούν Έλληνα, έχει ιθαγένεια ελληνική.

Θυμηθείτε το παραλήρημα του Άδωνη

,,Δείτε Περισσότερα, Πηγή: Documento

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend