Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ονειρευόταν: «Θέλω να γίνω παίκτης NBA» (Video)

 

Από τα Σεπόλια στην κορυφή του κόσμου. Μία ζωή που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ταινία στο σινεμά.

Τον Φεβρουάριο του 2013, πολύ πριν ξεκινήσει το ταξίδι προς το όνειρο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ως παίκτης του Φιλαθλητικού, έδινε μία συνέντευξη στα αγγλικά όπου εκτός των άλλων έλεγε ότι το όνειρό του είναι… να γίνει παίκτης του NBA.

Πού να ήξερε πως 8 χρόνια μετά, θα μετράει ήδη τίτλους MVP στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, και θα στεφτεί τελικά πρωταθλητής.

Θυμηθείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=ZZu9Y_4SCks

,,Δείτε Περισσότερα, Πηγή: Documento

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend