Όταν ο Χατζηδάκης διαβεβαίωνε πως δεν θα υπάρχουν αυξήσεις στο ρεύμα (Video)

 

Μόλις ένας μήνας έχει περάσει από τότε που ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης έβγαινε στα κανάλια και διαβεβαίωνε τους πολίτες πως δεν πρόκειται να δουν καμία αύξηση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Απόλυτα καθησυχαστικός ο κ. Χατζηδάκης έλεγε και ξανάλεγε με σιγουριά πως όταν θα έρθουν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ στο σπίτι, οι καταναλωτές δεν θα πληρώσουν τίποτα παραπάνω.

Αλλά όπως φαίνεται οι πολίτες όχι μόνο θα δουν αύξηση στα ποσά αλλά θα βάλουν και βαθιά το χέρι στην τσέπη, όπως έλεγε εδώ και μέρες το documetonews και επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση της ΕΡΤ. Όπως επισήμανε ο πρόεδρος μέχρι τώρα οι ιδιώτες που πουλάνε ρεύμα στην ΔΕΗ έχουν μεγάλες εκπτώσεις, ωστόσο στα συμβόλαιά τους υπάρχει η «ρήτρα αναπροσαρμογής» κάτι που αναμένεται να οδηγήσει σε αυξήσεις.

Φυσικά ερωτηθείς χθες και πάλι ο υπουργός Ενέργειας για τις αυξήσεις στο ρεύμα η απάντηση που έδωσε αυτή τη φορά ήταν: «Γι΄αυτά θα ρωτήσετε το αρμόδιο υπουργείο και τις εταιρείες που σχετίζονται με τον ηλεκτρισμό».

 

(ΠΗΓΗ : https://www.documentonews.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend