4ο ρεκόρ κρουσμάτων σε μια εβδομάδα – Αναμένεται να ξεπεράσει τις 7.000 σήμερα, ενάντια στις δηλώσεις Μητσοτάκη οτι “δεν έχει ξεφύγει η πανδημία…”

Νέο ρεκόρ ξεπερνώντας ακόμα και τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων που σημειώθηκαν την Πέμπτη. 

Ακόμα ένα τραγικό ρεκόρ αναμένεται να ανακοινωθεί αναφορικά με τα κρούσματα που θα ανακοινωθούν σε λίγες μόνο ώρες.

Μετά το ρεκόρ που σημειώθηκε την Πέμπτη, οπότε και καταγράφηκαν 6.808 κρούσματα, ένα νέο ρεκόρ κρουσμάτων αναμένεται σήμερα να ανακοινωθεί με τους γιατρούς να εκφράζουν την ιδιαίτερη ανησυχία τους.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες τα δεδομένα δείχνουν ότι τα σημερινά κρούσματα μπορεί να αγγίξουν, ή ακόμα και να ξεπεράσουν τις 7.000.

Να σημειωθεί πως τη τρέχουσα βδομάδα η όξυνση της πανδημίας έχει οδηγήσει σε πολλαπλά ρεκόρ.

Πριν από το ρεκόρ της Πέμπτης, είχε προηγηθεί ένας πολύ υψηλός αριθμός κρουσμάτων την προηγούμενη Τρίτη, με τον αριθμό να ανέρχεται σε 6.700, ενώ μόλις λίγες ημέρες πριν, το Σάββατο δηλαδή, είχε σημειωθεί ακόμα ένας πολύ υψηλός αριθμός κρουσμάτων, ύψους 4.696.

ΠΗΓΗ : https://www.koutipandoras.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend