ΔΕΘ / Γαλάζιοι πονοκέφαλοι από ακροδεξιούς αντιεμβολιαστές

Η διαδήλωση που οργανώνεται διαδικτυακά -το Σάββατο το απόγευμα από ακροδεξιούς αντιεμβολιαστές- είναι αυτή που ανησυχεί περισσότερο την κυβέρνηση ενόψει της ΔΕΘ.

Περίπου 5 χιλιάδες αστυνομικοί !!!  εκτιμάται ότι θα βρεθούν στην πόλη, ενώ θα συνοδεύονται από ελικόπτερα για την εποπτεία των κινητοποιήσεων, ιπτάμενες κάμερες (drone) και τις γνωστές για τις κατασταλτικές τους δυνατότητες στις συγκεντρώσεις υδροφόρες αύρες της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν λείπουν τα γαλάζια στελέχη που προεξοφλούν ότι η συγκεκριμένη διαδήλωση θα εμπεριέχει… περικεφαλαίες, σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας και αντικυβερνητικά συνθήματα για να θυμίσει τη στροφή της Ν.Δ. στο Μακεδονικό…

(ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend