Σχολεία / Σάλος από τη νέα αποκάλυψη – Το 50%+1 ήταν απόφαση της κυβέρνησης και όχι των επιστημόνων

Σάλο προκαλεί η αποκάλυψη του Τάκη Παναγιωτόπουλου, μέλους της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, ότι το δήθεν πρωτόκολλο για τα σχολεία, το γνωστό το 50%+1, δεν εισηγήθηκε ποτέ από την Επιτροπή ως επιδημιολογικό μέτρο.

«Συζητήθηκε αλλά δεν εισηγήθηκε ποτέ» είπε ο Τάκης Παναγιωτόπουλος και εξήγησε ότι από το υπουργείο Υγείας έφερε ένα σύνολο μέτρων, και η επιτροπή ενέκρινε όλο το πακέτο αλλά διευκρινίζοντας ότι το 50%+1 δεν έχει επιδημιολογική λογική».

«Το 50%+1 ποτέ δεν είχε τεθεί με επιδημιολογική λογική και κριτήριο» επανέλαβε συμπληρώνοντας ότι «από ότι κατάλαβα ήταν κριτήριο που αφορούσε τη λειτουργία του σχολείου».

«Άρα ήταν απόφαση του υπουργείου και όχι της επιτροπής» λέει η Αναστασία Γιάμαλη. Για να απαντήσει το μέλος της επιτροπής «ασφαλέστατα, ναι

Τα παραπάνω που επιβεβαιώνουν απλά το κυβερνητικό χάος που επικρατεί σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος εξαπολύοντας βολές κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα ο Νάσος Ηλιόπουλος έγραψε στο twitter «Ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε στη
@AGiamali
ότι το 50%+1 για τα σχολεία δεν ήταν εισήγηση των επιστημόνων καθώς δεν έχει καμία επιδημιολογική λογική. Να αλλάξει τώρα! Ασφαλής λειτουργία των σχολείων σημαίνει μικρότερα τμήματα και διαφορετικό πρωτόκολλο. #σχολεια».

 

ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend