Λύκος επιτέθηκε σε οικογένεια στην Πάρνηθα και τους άρπαξε τον σκύλο

Μια τρομακτική εμπειρία βίωσαν ο διευθυντής προγράμματος του Myradio 104,6, Νίκος Νικολακόπουλο και η 14χρονη κόρη του στην Πάρνηθα, καθώς την ώρα που κατευθύνονταν στο πάρκινγκ έξω από το καταφύγιο Μπάφι ένας λύκος τους ακολούθησε και επιτέθηκε στον σκύλο τους.

«Γυρίζω και βλέπω την κόρη μου πίσω και τον σκύλο, τον οποίο τον έχει δαγκώσει ένας μαύρος λύκος, παθαίνω σοκ, φωνάζω δυνατά, σηκώνω τα χέρια μου ψηλά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Νικολακόπουλος, μιλώντας στο Mega.

Η κόρη του φοβισμένη, άφησε το λουρί και ο λύκος άρπαξε το σκυλί και εξαφανίστηκε στο δάσος. Ο ίδιος προσπάθησε να τρομάξει τον λύκο για να σώσει το σκυλί, αλλά δεν τα κατάφερε. «’Ήταν ένα καταπληκτικό σκυλί και έχουμε στεναχωρηθεί πολύ. Θα μπορούσαμε να μην έχουμε γυρίσει. Ο λύκος βεβαίως πήγε για το σκύλο, αλλά αν δεν είχαμε τον σκύλο θα μπορούσε να πήγαινε σε μένα ή στην κόρη μου» τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με προεδρικό διάταγμα του 1985 απαγορεύονται τα οικόσιτα ζώα στους εθνικούς δρυμούς ακόμα κι αν φορούν λουράκι ή φίμωτρο.

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend