Άγριο δούλεμα της Ρωσίας : ” Πείτε μας πότε θα μπούμε στην Ουκρανία γιατί έχουμε και διακοπές”

Το χρονοδιάγραμμα των “εισβολών” της Ρωσίας για τον ερχόμενο χρόνο ζητά από τη Δύση η Μαρία Ζαχάροβα για να… προγραμματίσει τις διακοπές της.

«Αίτημα προς τα αμερικανικά και τα βρετανικά μέσα παραπληροφόρησης (…), ανακοινώστε το χρονοδιάγραμμα των ‘εισβολών’ μας για τον ερχόμενο χρόνο, θα ήθελα να προγραμματίσω διακοπές», σάρκασε στο Telegram η Μαρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας

Την περασμένη εβδομάδα, αγγλοσαξονικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει πληροφορίες από ανώνυμες πηγές στους κόλπους της κυβέρνησης και των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, σύμφωνα με τις οποίες η Ρωσία μπορεί να εξαπέλυε επιχείρηση κατά της Ουκρανίας σήμερα, 16 Ιανουαρίου.

Οι πηγές αυτές διευκρίνιζαν ωστόσο πως η αναφορά μιας συγκεκριμένης ημερομηνίας μπορεί να αποτελούσε μέρος μιας ρωσικής προσπάθειας παραπληροφόρησης.

Αγγλοσαξονικές εφημερίδες είχαν προχωρήσει ακόμη περισσότερο, αναφέροντας συγκεκριμένες ώρες για την εισβολή μέσα στην περασμένη νύχτα.

«Η νύχτα πέρασε όπως συνήθως. Κοιμηθήκαμε ειρηνικά. Το πρωί αρχίσαμε την ημέρα ήρεμα και επαγγελματικά», σχολίασε με στωϊκότητα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ερωτηθείς για ενδεχόμενες επαφές με ξένες χώρες στη διάρκεια της νύχτας, απάντησε: «Δεν συνηθίζουμε να ερχόμαστε σε επαφή με ξένες χώρες τη νύχτα».

«Δεν θα έλεγα πως αυτό μας διασκεδάζει, όμως ασφαλώς μας αφήνει βαθιά αμήχανους», δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

ΠΗΓΗ : https://www.news247.gr