Δημητρακόπουλος (δικηγόρος Βγενόπουλου): «Η κυρία αυτή που εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της Θάνου ήταν μια απατεώνισσα»

 

Ως απατεώνισσα που λοιδορούσε τη Βασιλική Θάνου χαρακτήριζε τη γυναίκα με την οποία εμφανίζεται να συνομιλούσε ο Βγενόπουλος το 2016, ο τότε συνήγορος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο Δημητρακόπουλος, δικηγόρος σήμερα και του Άδωνη Γεωργιάδη, στη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας πριν από έξι χρόνια, είχε υποβαθμίσει το θέμα που είχε προκύψει μετά τη διακαναλική συνέντευξη του πελάτη του, λέγοντας ότι η κυρία αυτή, δηλαδή η συνομιλίτρια του Βγενόπουλου, εμφανιζόταν και μιλούσε για λογαριασμό της Βασιλικής Θάνου, αλλά ήταν απλώς μια απατεώνισσα. Συγκεκριμένα, ο Δημητρακόπουλος κατά την αγόρευσή του στη δίκη που διεξαγόταν στο Εφετείο Αθηνών έπειτα από μήνυση του Βγενόπουλου σε βάρος του Βαξεβάνη και του περιοδικού Hot Doc, στις 8 Σεπτεμβρίου 2016, είχε αναφέρει επί λέξει:

«Ο κ. Βγενόπουλος δεν μήνυσε την κ. Θάνου. Μήνυσε κάποια κυρία που εμφανιζόταν και μιλούσε για λογαριασμό της κ. Θάνου. Ποτέ δεν έχει πει ο κ. Βγενόπουλος ότι του ζήτησε χρήματα η κ. Θάνου. Η μήνυση του κ. Βγενόπουλου δεν έγινε κατά της κ. Θάνου. Έγινε κατά της κυρίας αυτής που λοιδορούσε το όνομα της κ. Θάνου. Είναι λάθος να προσπαθείτε να εμφανίσετε τον κ. Βγενόπουλο ως αντίδικο της κ. Θάνου. Γιατί αυτό μπορεί να εμπεριέχει και πίεση στους κ. δικαστές ότι έχουν απέναντί τους τον αντίδικο της κ. Θάνου. Δεν βάλλει ο κ. Βγενόπουλος κατά της κ. Θάνου. Βάλλει κατά μίας απατεώνισσας».

Σύμφωνα δηλαδή με τον δικηγόρο του Βγενόπουλου, ο εντολέας του δεν είχε καταφερθεί εναντίον της Βασιλικής Θάνου, δεν είχε πει ότι του ζήτησε χρήματα και δεν είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος της, αλλά σε βάρος κάποιας «απατεώνισσας». Δηλαδή της επιχειρηματίας με την οποία συνομιλούσε και η οποία κατά τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο «λοιδορούσε το όνομα της κ. Θάνου».

ΠΗΓΗ : https://www.documentonews.gr