Ροή Ειδήσεων

Συνεντεύξεις

Πολιτική

Μάχη-με-τις-φλόγες-σε-Ωρωπό-και-Χαλκιδική
varwwwvhostsvivoplan.netsociete.grwp-contentuploads202107echoaerodromio.jpg
Gustav Klimt Bauerngarten, 1907

Societe.gr

Ο επικήδειος για τον Μίκη Θεοδωράκη από τον γ.γ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπα

«Βροντάνε στράτες κι αγορές» μετά την είδηση του χαμού σου, αγαπημένε μας Μίκη. Πλήθος ανθρώπων από όλες τις ηλικίες, απ’ όλες τις γενιές βρίσκονται τις τρεις αυτές μέρες εδώ για να σε αποχαιρετήσουν. Σεμνά, μα όχι βουβά. Με τα τραγούδια σου σε αποχαιρετάμε, όπως αξίζει σε εκείνους που λεβέντικα ροβόλισαν τον κόσμο. Και ένας ψίθυρος περνά από στόμα σε στόμα: «Χωρίς τον Μίκη θα ήμασταν αλλιώς». Και έτσι είναι. Χωρίς εσένα θα ήμασταν αλλιώς. Φράγμα μεγαλόπρεπο στη λήθη, ένα…

Αρθρογραφία

Θανάσης Καμπαγιάννης / Δεν μπορεί ο ΔΣΑ να συνεχίσει ως εξάρτημα του Μαξίμου

Η μαχόμενη δικηγορία της νέας γενιάς, διεκδικεί την προεδρία του ιστορικού Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας…

Σαν σήμερα....

Υγεία

Περιφέρεια

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Παρουσιάσεις Βιβλίων

SKORINIS BOOK

Newsletter

Κοινωνία

Τεχνολογία - Επιστήμη

Κόσμος

Περιβάλλον

Ομογένεια

Αθλητισμός

Οικονομία

Το τραγούδι της ημέρας

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend