Ηλιόπουλος για ΕΡΤ / Να παραιτηθεί ο Ζούλας αν ισχύουν οι καταγγελίες για τον ανταποκριτή «φάντασμα» στη Μόσχα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ζητά άμεσα καθαρές απαντήσεις, μετά την καταγγελία της ΠΟΣΠΕΡΤ ότι έδινε ανταποκρίσεις από την Κυψέλη

Καθαρές απαντήσεις για τις καταγγελίες της ΠΟΣΠΕΡΤ ότι ανταποκριτής της ΕΡΤ που υποτίθεται ότι ήταν στη Μόσχα έδινε ρεπορτάζ από την Κυψέλη σε γνώση της διοίκησης, ζητεί με δήλωσή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Ισχύουν οι καταγγελίες; Μήπως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις “φαντασμάτων” ανταποκριτών σε γνώση της Διοίκησης της ΕΡΤ;» ρωτά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ«Εάν ισχύουν, το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Ζούλας είναι να παραιτηθεί. Τα υπόλοιπα εξάλλου είναι θέμα της Δικαιοσύνης» υπογραμμίζει.

Ολόκληρη η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου

«Μετά τις καταγγελίες ότι ανταποκριτής της ΕΡΤ που υποτίθεται ότι ήταν στη Μόσχα, όχι μόνο δεν έχει πατήσει στη Ρωσία αλλά έδινε ρεπορτάζ από την Κυψέλη σε γνώση της διοίκησης, περιμένουμε άμεσα καθαρές απαντήσεις: Ισχύουν οι καταγγελίες; Μήπως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις «φαντασμάτων» ανταποκριτών σε γνώση της Διοίκησης της ΕΡΤ;

Εάν ισχύουν, το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Ζούλας είναι να παραιτηθεί. Τα υπόλοιπα εξάλλου είναι θέμα της Δικαιοσύνης».

ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr