Καστοριά: Σφοδρές αποδοκιμασίες κατά του Άδωνη στο προπύργιο της Νέας Δημοκρατίας (Video)

 

Με σφοδρές αποδοκιμασίες παρά τα δρακόντεια μέτρα και την προετοιμασία των τοπικών γαλάζιων φορέων έφτασε στην Καστοριά ο Άδωνης Γεωργιάδης με αφορμή την εκδήλωση για την έναρξη εργασιών φυσικού αερίου, έργο που είχε αποφασιστεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και καθυστέρηση για 2,5 χρόνια η Νέα Δημοκρατία.

«Απατεώνα», «Καραγκιόζη», «Ντροπή της Ν.Δ.» ήταν μερικές από τις εκφράσεις που ακούγονται στο βίντεο με τις αποδοκιμασίες.

Πρόκειται για προπύργιο της Νέας Δημοκρατίας και σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο υπουργός ζήτησε την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ. Σημειώνεται πως στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 η Ν.Δ. είχε συγκεντρώσει το 50,23%

Αρκετός κόσμος έχει συγκεντρωθεί αυτή την ώρα έξω από το κτίριο της αντιπεριφέρειας ενόψει της συνάντησης του υπουργού ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του υφυπουργού Νίκου Παπαθανάση με τους δημάρχους της Καστοριάς.

Η Νέα Δημοκρατία καθυστέρηση το έργο για 2,5 χρόνια

Όπως αναφέρεται το έργο καθυστέρησε για 2,5 χρόνια. Αφορά την κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου σε περιοχές της ΠΕ Καστοριάς συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς συμπιεσμένου αερίου στα Γρεβενά. Απόδειξη πως δεν έχουν αλλάξει τον αρχικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ Καστοριάς ούτε στο δίκτυο, ούτε στη χρηματοδότηση, ούτε στα σημεία διασύνδεσης του TAP με το ελληνικό δίκτυο στην Ποριά και στον Περδίκκα.

Ο δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης συνομιλεί με τον Θωμά Μόσχο: για τις προσπάθειες που καταγγέλλει ότι έγιναν χθες για να αποτραπεί η συγκέντρωση των αγροτών και για την εξαίρεσή τους από την σύσκεψη των παραγωγικών φορέων στο Επιμελητήριο.

ΠΗΓΗ : https://www.documentonews.gr