ΜέΡΑ25: Βέτο από την κυβέρνηση στην ΕΕ μόνο όταν πρόκειται για τα συμφέροντα του εφοπλιστικού κεφαλαίου

«Η ελληνική Κυβέρνηση που δεν έχει βάλει ποτέ βέτο στα όργανα της ΕΕ για μια σειρά από σοβαρά ζητήματα που άπτονται των συμφερόντων του ελληνικού λαού, έβαλε βέτο για να προστατέψει τα συμφέροντα του εφοπλιστικού κεφαλαίου», αναφέρει μεταξύ άλλων το ΜέΡΑ25.

Για υποκρισία κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη το ΜέΡΑ25 αναφορικά με τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, εν μέσω κυρώσεων, για τη μεταφορά ρωσικού πετρελαίου.

«Η ελληνική Κυβέρνηση – όπως και η κυπριακή – που δεν έχει βάλει ποτέ βέτο στα όργανα της ΕΕ για μια σειρά από σοβαρά ζητήματα που άπτονται των συμφερόντων του ελληνικού λαού, έβαλε βέτο για να προστατέψει τα συμφέροντα του εφοπλιστικού κεφαλαίου», αναφέρει το ΜέΡΑ25 και προσθέτει: «Η υποκρισία μάλιστα του κ. Μητσοτάκη είναι τόσο μεγάλη, καθώς την ώρα που μας έλεγε στο Συνέδριο της ΝΔ, ότι «είναι με την Ουκρανία», ταυτόχρονα φρόντιζε να μπορούν οι Έλληνες εφοπλιστές να μεταφέρουν το ρωσικό πετρέλαιο με τα τάνκερ τους.

Αυτή μάλλον είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας στην Δύση στην οποία ανήκει ο κ. Μητσοτάκης, αυτή της ανέξοδης υποκρισίας και των πολλαπλών μέτρων και σταθμών για να εξυπηρετούνται όχι τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα, αλλά πάντα τα συμφέροντα των ολιγαρχικών αφεντικών του».

ΠΗΓΗ : https://www.ieidiseis.gr

AllEscort