Στέλιος Κυμπουρόπουλος / Απίστευτη πρόταση – Οι γονείς να αποφασίζουν ποιος εκπαιδευτικός θα διοριστεί

Νομίζει ότι τα κενά στα σχολεία οφείλονται στους εκπαιδευτικούς- Το τραγικό είναι ότι η υφ. Παιδείας αντιμετώπισε θετικά την πρόταση του ευρωβουλευτή της ΝΔ

Σε μια πρωτοφανή πρόταση που δείχνει την απόστασή του από την πραγματικότητα και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της Παιδείας, προχώρησε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, όπως ο ίδιος αναφέρει με σχετική ανάρτησή του στο Facebook, συναντήθηκε με την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή και μεταξύ άλλων συζήτησαν τα προβλήματα στην εκπαίδευση εξαιτίας των κενών που υπάρχουν σε καθηγητές στα ειδικά σχολεία.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, τότε πρότεινε «να δοθεί στους γονείς η δυνατότητα υπόδειξης συγκεκριμένου ατόμου προς στο σχολείο, στις περιπτώσεις που έχουν ήδη βρει κι έτσι να αποφεύγεται η ύπαρξη κενών μετά την ειδική πρόσκληση, καθώς συνήθως ακόμη και τότε οι θέσεις δεν καλύπτονται».

Το δυστοπικό είναι πως σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ η Ζέττα Μακρή αντιμετώπισε θετικά την πρόταση και του ζήτησε να έχουν διαρκή επικοινωνία.
Είναι άκρως εντυπωσιακό ότι ο ευρωβουλευτής της ΝΔ έχει τέτοια άγνοια για τα προβλήματα της Παιδείας και αποδίδει τα κενά στους ίδιους τους εκπαιδευτικούς που όπως νομίζει ούτε λίγο ούτε πολύ αρνούνται να καλύψουν κενές θέσεις στα ειδικά σχολεία.

ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr