«Τα χρήματα μπορούν να καλύψουν τη βρωμιά της κοινωνίας» / Γεωργία Μπίκα: Επίθεση στην εισαγγελέα μετά την απαλλαγή του 27χρονου

Η ίδια δηλώνει απογοητευμένη αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια βρωμιά της κοινωνίας.» Παράλληλα,  ευχαριστεί για ακόμα μία φορά εκείνους που της συμπαραστέκονται, τονίζει πως δεν έχει χρήματα και στέλνει μήνυμα πως θα παλέψει μέχρι τέλους με στόχο να δικαιωθεί.

«Έπειτα από μια πρόταση της εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια “βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα…

Η Γεωργία εκφράζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους την στήριξαν τις δύσκολες ημέρες. «Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια» υπογραμμίζει.

Η εισαγγελέας δέχεται τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου ότι όσα έγιναν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου υπήρξαν προϊόν συναίνεσης και λέει ότι η Γεωργία προέβη στην συγκεκριμένη καταγγελία για δικούς της προσωπικούς λόγους. Επίσης, προτείνει έτσι την απαλλαγή του 27χρονου, εις βάρος του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος».

ΠΗΓΗ : https://www.documentonews.gr